TELEKINFO.COM - építési telkek, fejlesztési területek Budapesten és környékén - construction sites in Budapest, Hungary - építési telek, telek, fejlesztési terület, site2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >


Hírek

2008.09.03.
Mindenkinek jó? -Tetőtérbeépítések Budapesten

Forrás:Portfolio.hu

A Clearwater Development Hungary átadta Rózsa utca 58. szám alatti tetőtérbeépítés projektjét. A fejlesztő - egy ír tulajdonban lévő cégcsoport -a tetőtérbeépítés mellett a teljes épület generáljavítását is elvégezte.A budapesti ingatlanpiacon mind az ingatlanfejlesztők, mind az ingatlanvásárlók körében növekvő népszerűségnek örvend a klasszikus belvárosi épületek felújítása szintráépítéssel és tetőtér beépítéssel. A konstrukcióból ideális esetben mindenki jól jön ki: a lakók egy felújított társasházat kapnak, a beruházó egy beépíthető területet a szűkös fejleszthető területtel rendelkező belvárosban. A létrejövő termék pedig a egy olyan részpiacot céloz meg, amely a jelek szerint a lassuló budapesti lakáspiacon is életképes lehet.

A Rózsa utcai projekt egy tetőtér átalakítás és beépítés, mely a társasház teljes felújítását is magába foglalta: a ház új liftet kapott, megújult a homlokzat, a belső udvar, a közös terek és a teljes gépészeti rendszer is. A felújításért cserébe a társasház átengedte a tetőtér tulajdonjogát a fejlesztőnek, ahol új lakások kerültek kialakításra.

A fejlesztő közlése szerint a Rózsa utcai új építésű lakások több mint 75%-át már a projekt befejezése előtt sikerült értékesíteni, így a Clearwater Developments Hungary nagymértékű bővülést tervez: több mint húsz hasonló projekt van tervezési fázisban, és két projektnél - a VI. kerület Izabella utcában és a XIII. kerület Hegedűs Gyula utcában - a kivitelezés hamarosan megindul.
Kezdőlap | Szolgáltatásaink | Bemutatkozás | Kapcsolat | Eladó telkek | Kiadó telkek | Ingatlanfelvétel