TELEKINFO.COM - építési telkek, fejlesztési területek Budapesten és környékén - construction sites in Budapest, Hungary - építési telek, telek, fejlesztési terület, site



2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >










Hírek

2009.03.27.
Nyüzsög az ingatlanpiac Budapest belvárosában

Forrás:One on One Kommunikáció

Miközben a média különböző fórumain folyamatosan informálnak bennünket arról, hogy a gazdasági válság egyre jobban begyűrűzik, a belvárosi ingatlanpiaci folyamatokat szemlélve mégis pozitív helyzetről számol be a Central Home.

Beköszöntött a tavasz, nyitottabbak az emberek; a belvárosi ingatlanok specialistája szerint a piac nyüzsög, emellett egyre több az ingatlanok iránti készpénzes érdeklődő is. Az ügyfelek konkrétabb igényekkel fordulnak a közvetítőkhöz, és egy átlagos lakáskereső sokkal informáltabb az őt érintő lehetőségekkel kapcsolatban.

"Eladói oldalról továbbra is 7-8 %-os alkuképesség a jellemző, és ne feledjük azt sem, hogy egy eladóból nagy százalékban válik vevő és fordítva, így tehát jobban alkalmazkodnak egymás érdekeihez." - mondta el Ben Ezra Yizhaq, a Central Home cégvezetője, majd összegzésként elmondta, hogy sem a keresleti, sem a kínálati oldalon nem történt számszerű elmozdulás, továbbra is több az eladásra váró ingatlan.
Kezdőlap | Szolgáltatásaink | Bemutatkozás | Kapcsolat | Eladó telkek | Kiadó telkek | Ingatlanfelvétel