TELEKINFO.COM - építési telkek, fejlesztési területek Budapesten és környékén - construction sites in Budapest, Hungary - építési telek, telek, fejlesztési terület, site2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >


Hírek

2009.04.06.
Magyarok veszik a belvárosi luxusingatlanokat

Világgazdaság Online

Első magyar beruházása, a belvárosi Palazzo Dorottya lezárása felé közeledve új, hasonló jellegű, a szűken vett belvárosban található, de kisebb projektek után kutat intenzíven az olasz RDM, a Gruppo Fingenhez tartozó ingatlanfejlesztő társaság – számolt be cikkében a Világgazdaság.

Az említett beruházással várhatóan május-június táján készülnek el. A beruházást már fél évvel ezelőtt tervezték átadni. A projektet a CIB finanszírozta, s 50 millió eurót költöttek el rá. Az értékesítést most akarják felpörgetni – mondta el a lapnak Lorenzo Bonacchi üzletfejlesztési igazgató.


Felértékeli az ingatlant, hogy elkezdődött a Dorottya utca sétálóutcává történő átépítése, amelyet részben az ott érdekelt fejlesztők és üzlettulajdonosok, részben az önkormányzat pénzéből végeznek el.

Az épületben egyébként az alsó szinten a Coin, az Escada Sport és a Pizza Marzano alakít ki áruházat, illetve üzletet. A középső szinten irodák kapnak helyet, ezeknek csak a negyedét adták eddig bérbe.

85 exkluzív lakást is kialakítottak az épületben, melyeknek 65 százaléka kelt el 4300 euró/négyzetméter áron (1,3 millió forint). Az otthonok első csoportját március végén már átadták. A vevők nagyobb része Magyarországon élő magyar volt, ami a fejlesztőt is meglepte.


Kezdőlap | Szolgáltatásaink | Bemutatkozás | Kapcsolat | Eladó telkek | Kiadó telkek | Ingatlanfelvétel