TELEKINFO.COM - építési telkek, fejlesztési területek Budapesten és környékén - construction sites in Budapest, Hungary - építési telek, telek, fejlesztési terület, site2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >


Hírek

2010.10.13.
Milliárdos luxusvillát vesz az X-Faktor mentora?!

Forrás: Pénzcentrum.hu

20 millió fontért, azaz 6,2 milliárd forintért keres új házat Simon Cowell, az X-Faktor tehetségkutató műsor kitalálója, producere és mentora. Az 50 éves híresség menyasszonyával bútorozna össze...
hirdetés
Cowellnek és menyasszonyának, Mezhgan Hussainy-nek nincsenek nagy elvárásai. Mindössze azt szeretnék, hogy új otthonukban legyen legalább hat hálószoba, egy teniszpálya, egy medence, és egy hatalmas garázs a producer autógyűjteményének.

A The Sun című brit bulvárlap úgy tudja, a pár több ingatlant is megnézett már Nagy-Britannia egyik legfelkapottabb környékén, a milliomosok által kedvelt Buckinghamshire Gerrards Cross nevű településén - döntés azonban egyelőre még nem született.

Úgy tudni, a jegyespár nehezen jut dűlőre: míg Cowell modern, kortárs épületben szeretne élni, menyasszonya szívesebben költözne egy régebbi, patinásabb ingatlanba.

A véleményét gyakran kemény, kritikus hangnemben kifejező mentor egyébként hamarosan komoly elismerésben részesül televíziós munkásságáért. November 22-én, az 38. Emmy Díjkiosztó Gálán kell résztvennie, hiszen idén ő is bekerült a díjazottak közé.

Kezdőlap | Szolgáltatásaink | Bemutatkozás | Kapcsolat | Eladó telkek | Kiadó telkek | Ingatlanfelvétel