TELEKINFO.COM - építési telkek, fejlesztési területek Budapesten és környékén - construction sites in Budapest, Hungary - építési telek, telek, fejlesztési terület, site2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >


Hírek

2011.01.25.
Fundamenta-Lakásvásár március 4-től!

Forrás: Lakásvásár Média Csoport

Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvényének idén új neve és fővédnöke lesz, a Lakásvásár ugyanis stratégiai partnerségre lépett a Fundamenta-Lakáskasszával. A vásár március 4-én nyitja meg kapuit a SYMA Rendezvényközpont nagycsarnokában, immár 18. alkalommal.

Idén is két alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvényét, ahol a lakásvásárlóknak és házépítőknek egy helyen nyílik lehetőségük, hogy felmérjék Budapest és az agglomeráció teljes ingatlanpiaci kínálatát és megismerkedjenek az új, környezetbarát építési technológiákkal.

Az újdonságokkal kapcsolatosan Borsi István a Lakásvásár ügyvezetője elmondta:
„Rendezvényünk közel 10 éves múltra tekint vissza és eddig minden évben szolgáltunk újításokkal kiállítóink és látogatóink felé is. Idén a Fundamentával kötött partnerség abban segíti látogatóinkat, hogy megismerkedhessenek a lakástakarékpénztári megtakarítások előnyeivel, hiszen a kormányzat és szakma is ebben a konstrukcióban látja a lakáspiaci növekedés motorját sőt, idén már olyan jogszabály módosítások léptek hatályba, amik még könnyebben kezelhetővé, ügyfélbarátabbá tették a terméket. Meggyőződésem, hogy kiállítóink is sokat profitálnak majd a Fundamenta hangsúlyos jelenlétéből, hiszen a lakástakarékok ügyfelei végső soron a lakásfejlesztők, értékesítők, kivitelezők vásárlói lesznek.”

A tavaszi Fundamenta-Lakásvásár kínálata programok szempontjából a korábbi években megszokottaknál is gazdagabbnak ígérkezik. Az alapkínálat változatlan, a lakásépítők és a használt lakásokat kínáló cégek mellett, a bankok továbbra is nagy számban képviseltetik majd magukat. Mindez kiegészül a lakáspiachoz, vásárláshoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal, mint a jogi vagy adóügyi tanácsadás. Hagyománnyá nőtte ki magát a Zöld Sziget kiállítási szekció, ahol a kész- és passzívházakat építő vállalkozások mutatják be termékeit és természetesen a szakmai programok sem maradhatnak el. (Részletes program februárban!)

Piaci várakozások a Fundamenta-Lakásávásáron

Borsi István a lakáspiaccal kapcsolatban annak a meggyőződésének adott hangot, hogy idén már egy jól megalapozott növekedés kezdődhet a lakásszektorban:

„Azt tapasztaljuk, hogy idén már több új lakásfejlesztés indul, mint a korábbi években, a kínálati hiány 2011-ben már valóban érezteti hatását, a keresett lakástípusok elfogytak. Természetesen nem számíthatunk arra, hogy idén 10 ezer új lakást adnak majd el Budapesten, de ha a mostani – becslések szerint – kicsivel több, mint 2 ezer eladott lakást 2011-ben fel tudnánk tornászni 3 ezer fölé, akkor már elégedettek lehetünk. Egy biztos, aki új lakást kínál Budapesten az ott lesz a Fundamenta-Lakásvásáron és a használt lakásosok is egyre nagyobb számban képviseltetik majd magukat ezzel is mutatva, hogy sikerült túlélniük a válságot és készek választ adni az új kihívásokra.”Címkék: 2011.01.25. Fundamenta-Lakásvásár kiadó budai lakások kiadó budai házak eladó budai lakások telkek házak villák
Kezdőlap | Szolgáltatásaink | Bemutatkozás | Kapcsolat | Eladó telkek | Kiadó telkek | Ingatlanfelvétel