TELEKINFO.COM - építési telkek, fejlesztési területek Budapesten és környékén - construction sites in Budapest, Hungary - építési telek, telek, fejlesztési terület, site2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >


Hírek

2012.10.16.
A Hilton elé vonulnak a hitelkárosultak

Forrás: HVG

A várbeli szállodában bankárok és kormánytisztviselők tanácskoznak, a Hilton előtt pedig banki károsultak rendeznek „tetemrehívást” október 16-án.
Cimkék: tüntetés; devizahitelesek; bankár; Hilton; adósok; megmozdulás; banki károsultak; svájcifrank-hitel;
A Hilton elé vonulnak a hitelkárosultak

Devizahiteles tiltakozó megmozdulás helyszíne lesz október 16-án a budavári Hilton szálló bejárata – tudatták a tüntetés résztvevői szerdai közleményükben.

A hitelkárosultak érdekeit felkaroló szervezetek „tetemrehívással emelnek vádat” a Hiltonban tanácskozó bankárok és kormánytisztviselők ellen a magyar lakosság végletes eladósításáért – áll a Magyar Szociális Fórum közleményében.

„Minden megszólalás egy-egy vádbeszéd lesz azokért, akik már nem érhették meg ezt a napot, mert a halálba kergették őket a bent konferenciázó bűnösök. Vádbeszéd lesz azokért is, akik súlyos gondok között töltik a napjaikat, és már a mindennapi betevő falatot vonják meg gyerekeiktől és maguktól, hogy az uzsorásaikat kifizessék” – áll a tüntetésre mozgósító felhívásban.

Az akció résztvevői a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, a Hiteles Magyarok Fóruma, a Hiteles Mozgalom és a Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal – írta a HVG.
Kezdőlap | Szolgáltatásaink | Bemutatkozás | Kapcsolat | Eladó telkek | Kiadó telkek | Ingatlanfelvétel